maanantai 10. helmikuuta 2014

Uusi ulkoasu

Nyt kun ollaan jo kevään korvilla, on viimeistään aika vaihtaa blogin ulkoasu vähän talvisempaan, vai mitä? En oikein tiedä, mitä tykkään tästä uudesta, mutta olkoot nyt vähän aikaa. (Olisi minulla muutakin tekemistä, mutta lomallahan kuuluu tehdä kaikkea hyödytöntä.)

Yksinkertaisen ystävä päätyi tällä kertaa nyt tällaiseen vähän krumeluurimpaan. Ja vaikutteita on häpeilemättä otettu taitavammilta banneristeilta.

Entinen ulkoasu
Uusi ulkoasu

4 kommenttia:

 1. Moi! Kirjoitin kommentin tuonne joulukuun makuvesipostaukseen, en tiedä oletko nähnyt
  sitä. :) jos et niin kyselin vain että oletko lukenut chia siemenistä?

  VastaaPoista
 2. Juu, olin juuri aikeissa käydä vastaamassa. Mutta juu siis olen kuullut ja lukenut chiasta, meidän tallilla on myös muutamalla hevosella sitä käytetty. En ole sulkenut pois sen kokeilemista, mutta vielä en ole siitä oikein vakuuttunut.

  Ruusan mahaoireethan johtuivat loppujen lopuksi hiekasta ja pelkään kovin, että alkaa taas nuolla maata nyt kun lumi kovaa vauhtia katoaa. Hiekanpoistossa luotan kuitenkin enemmän psylliumiin, josta on tutkimustietoakin.

  VastaaPoista
 3. Piti vielä lisätä, että kiitos kuitenkin vinkistä. :)

  VastaaPoista
 4. Ole hyvä :) paljon olen itse saanut kuulla hyvää kyseisestä tuotteesta, ja facen sivulla oli testi kuinka pystyi kokeilemaan miten siemenet käytännössä toimivat. Mutta ei sitä koskaan tiedä, sopiiko edes kaikille :) toivottavasti helpottaa tuon hiekan syöminen, en ole oikein koskaan saanut selville mikä saa hevosen sitä syömään. Siis muutenkin kuin vain oheistuotteena :)

  VastaaPoista