maanantai 10. helmikuuta 2014

Kurssia pukkaa

Suomessa järjestetään joka vuosi hirmuinen määrä mielenkiintoisia hevosaiheisia kursseja ja tapahtumia. Jostain syystä olen vain yleensä kuullut niistä siinä vaiheessa, kun kaverit hehkuttavat Facebookissa niiden antia. 

Nyt olen ilmeisesti liittynyt oikeansuuntaisiin FB-ryhmiin, sillä viimeinkin olen onnistunut bongaamaan kiinnostavia tilaisuuksia siinä vaiheessa kun niille pystyy vielä ilmoittautumaan.

Siltä varalta, että joltakulta muultakin menevät nämä jutut ohi, tässä pari vinkkiä tilaisuuksista, joihin olen nyt saanut ilmoittauduttua. Toukokuussa tarkoitus olisi viimeinkin päästä kuulemaan Piet Nibbelinkiä. Aiheesta lisää Facebookissa.

Nibbelinkiä menen ihan vaan kuuntelemaan, mutta jos Ruusalla on kaikki liikkuvat ja vähemmän liikkuvat osat suunnilleen järjestyksessä maaliskuun puolivälissä, lähdemme yhdessä päiväretkelle Hämeenlinnaan.
 

Otan ilomielin vastaan lisää vinkkejä kiinnostavista kursseista. Kiinnostavia aiheita ovat mm. hevosen biomekaniikkaan ja koulutukseen liittyvät asiat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti