lauantai 17. tammikuuta 2015

Varsakuumeen kohotusta: Ruusan vauvakuvia

Jos jollain on varsakuume, josta haluaisi eroon, suosittelen siirtymään samantien jollekin toiselle sivustolle. Sellaiselle, jolla ei esitellä kuvia welsh-varsasta söpöimmässä iässään.

Kun kirjoitin Facebookiin ensimmäisestä kerrastani Ruusan selässä, eräs rimpulan syntymän aikainen tallikaveri laittoi viestiketjuun tällaisen kuvan (olen rajannut ja värikäsitellyt kuvaa itse):

20 päivän ikäinen Ruusa. Ehkä söpöintä ikinä.
En ollut edes muistanut, miten söpö Ruusa olikaan pienenä!

Kaveri lähetti lisääkin tyttärensä ottamia kuvia samalta päivältä. Mahtava yllätys saada yli 3,5 vuoden takaisia kuvia, joita en ollut ennen nähnytkään.


Kun sain luvan esitellä kuvia muillekin, halusin jakaa ne täällä blogissa. Onnea etukäteen teille kaikille, jotka saatte nauttia varsahuumasta tulevana kesänä. Toivon, että minäkin saan vielä joskus lisää tällaisia.

Ruusan napatynkä putosi pois vasta joskus yli kuukauden ikäisenä. 
Sanontahan kuuluu, että kolmeviikkoisesta varsasta näkyy, tuleeko siitä hieno vai ei. Niin tai näin, mutta ainakin varsa on minusta kolmiviikkoisena kauneimmillaan.

Pikkuvarsana Ruusalla oli jopa vähän orimainen ylälinja. Tämä loistaa nykyisin poissaolollaan.

Ilme ei ole tästä paljon muuttunut, vaikka muu poni onkin.


13 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja söpö Ruusa, olen jo pidemmän aikaa seuraillut blogiasi ja tää on ihan sika kiva!:)  pinkun-ja-inkun-life.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kiva, että tykkäsit! Minäkin tykkään kovasti näistä kuvista. Nelli oli vasta alakoululainen, kun otti nämä kuvat, melkoisen taitava tyttö. Etenkin tuo ensimmäinen on ihan super. Jos Nelli tänne joskus sattuu eksymään niin superiso kiitos näistä kuvista.

  VastaaPoista
 3. Voi hyvänen aika, mikä ihanuus! Nyt saakin varsakuumetta nostatella ihan rauhassa, aikaisempina vuosina on pitänyt pitää silmät visusti kiinni tällaisten kuvien kohdalla! Mahtavia kuvia ja noin nuoren tytön ottamia, vau! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta joudun minä panemaan silmät kiinni, kun teille tulee se varsa... Varsakuume iskee väistämättä joka kevät, pikkuvarsat vaan ovat jotain niin ihanaa.

   Ja kyllä, huimaa että joku osaa ottaa näin hyviä kuvia jo lapsena.

   Poista
 4. Mua vähän harmitti, kun en laittanut tammaa uudestaan tiineeksi. Nyt harmittaa vähän lisää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ensi kesänä sitten? ;) En kyllä tiedä montakaan söpömpää asiaa kuin welsh-varsa.

   Poista
 5. Ihan super söpö! :3

  katriseikkailee.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Söpöjä se oli ja minusta nyt vasta onkin! Mikä lie, varsat eivät herätä kauheasti mitään erityistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuulut varmaan vähemmistöön tuossa varsa-asiassa. ;)

   Poista
 7. Varsoilla "ei tee mitään" ;)
  Pikkuinen varsa nyt on vielä söötti, mutta sitten niistä muuttuu rumia koikkalehtijoita. Useimmista ainakin. Siinä 3v. pintaan ne alkaa taas näyttää kauniilta. Ja ratsastettavilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän arvelinkin, että siinä syy. Vähän sama kuin minusta ruunat ovat "hyödyttömiä", koska niillä ei voi tehdä varsoja. ;)

   Poista
 8. kaunokainen ! oma varsani tayttaa just 3. katselin juuri sen varsakuvia, rimpulasta on tullut komea poika. Myyntiin menee, liian hieno vanhalle tatiratsastajalle...

  VastaaPoista