tiistai 8. joulukuuta 2015

Vielä kerran kesä ja kuvahaaste

Tämä haastevastaus oli jo kertaalleen lähes valmis ja sitten Blogger hävitti sen. Ei kannata painaa liian monta kertaa ctrl+z. Tyhjää tekstikenttää ei näemmä saa enää takaisin millään komennolla.

No, asiaan. Sain jo aikaa sitten Suvililja-blogista tämän kuvahaasteen, nimeltä Hevoskesä 2015. Kiitos siitä! Haaste on alunperin peräisin Kavioliitossa-blogista. Ideana on siis muistella mennyttä hevoskesää kuvien muodossa.

Tämä olikin yllättävän vaikea haaste, sillä melkein kaikki kivoimmat kesäkuvat on jo blogissa nähty. Yksi kuvista onkin uusinta, mutta ehkäpä saan tämän anteeksi.

Tässäpä haasteen ohjeet:

1. Haasta mukaan 1-3 blogia
2. Valitse haasteeseen mukaan viisi (5) hevosaiheista kuvaa, jotka mielestäsi kuvaavat parhaiten kulunutta kesää. Voit kopioida haastelogon mukaan postaukseen.
3. Linkitä mukaan haasteen antanut blogi

En nyt haasta ketään. Mutta jos joku innostuu haasteesta niin siitä vaan tekemään!


Ensimmäinen kuva on oikeastaan syyskuulta, mutta sehän oli tänä vuonna vielä täyttä kesää. Tähän kuvaan jotenkin tiivistyy kesän parhaus, laidunaika ja sydänystävyys.


Tämä kuva puolestaan on kesän alusta, toukokuulta, jolloin olivat kesän ensimmäiset lämpimät päivät. Seuraavathan sitten olivatkin elokuussa. Hevoset ovat tässä kuvassa olleet laitumella jonkun päivän. 2-vuotias suokkitamma on vallannut kukkulan, jolla Ruusakin tykkäsi tähystää. Kuvassa näkyvät kesän syvät värit.


Kolmas kuva on taas syksykuva. Kävin laitumella ennen kuin ajoin Hämeenlinnaan Laatuponikisaan. Laitumella oli aamuvarhain niin hieno sumu, etten voinut olla ottamatta muutaman kuvan! Ruusa ei halunnut poseerata sumua vasten, mutta tämä suokkineito oli juuri sopivassa paikassa.


Näyttelyt olivat ehkä kesän parasta antia. Tämä kuva on Match Show'sta, jossa Ruusa esiintyi itselleen BIS II -tittelin. Kuva on jo ollut blogissa, mutta mitä siitä, kun se on näin hieno!


Näyttelyitä kuului kesään myös kameran takana. Ehkä kivoin tapahtuma oli Satakunta Show Porissa, siellä oli samassa paikassa tivoli ja maatalousnäyttelykin. Kuvassa näyttelyn voittanut poni, Moondelight Neifion. Ori on yksi suosikeistani. Se on myös aiemmin blogissa esitellyn Iffo-ponin pojanpoika!

Bonuksena vielä liikkuvaa kuvaa kesältä. Näissä Leena Kahisaaren ottamissa videoissa Ruusa on Vermon poninäyttelyssä. Videot ovat niin hyödyllisiä, tajuaa heti omat virheensä (kuten juostessa heiluvan käden).

Ennen kehää:Linkki videoon

Sisääntulo:Linkki videoon

Yksilöarvostelu:Linkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti