maanantai 22. syyskuuta 2014

Ulkoasun päivitystä

Syksy saa ja aika monessa blogissa on jo näkynyt uusia, syksyisempiä ulkoasuja. Tuli paineita. Tiedä sitten, onko tämä nyt paljonkaan syksyisempi, mutta ainakin bannerikuvat on otettu syyskuussa.

Kovin radikaalia muutosta ei tullut taaskaan, banneri vain vaihtui. Ehkä pitäisi joskus repäistä ja panna koko paletti uusiksi niin kuin jotkut bloggaajat tapaavat tehdä.

Tässä uusi

Ja tässä vanha. Otin print screenin vähän hassusti niin, että osa bannerista jäi piiloon.

Työkaveri sanoi, että hänestä syksy on uuden alku. Ehkä Ruusakin bannerikuvassa odottaa jotain uutta. Toivotaan, että syksy tuo tullessaan paljon uutta kivaa. Mieluummin ei mitään ikävää, sitä laatua on saatu jo riittämiin.

Ulkoasusta muuten vielä sen verran, että mihinköhän on joutunut yläpalkista yksi linkki? Siellä pitäisi olla myös sivu "kirjoittaja", mutta jostain syystä en saa sitä millään näkymään. Ilmeisesti sivu on jäänyt piiloon päivityksen yhteydessä, mutta en kyllä ole tietääkseni sitä pyytänyt piilottamaan.

Pitääkö homma tehdä kokonaan uudelleen vai mikä tässä nyt mättää?

2 kommenttia:

 1. Uusi banneri on hieno =) Blogger tekee kummia myös minun blogissa. Jotain katoaa ja jotain ilmestyy ja päivitykset ei tunnu menevän läheskään kaikki läpi.

  Ps. Sinut on haastettu "Huonot tallitavat" haasteeseen > http://vipsunblogi.blogspot.fi/2014/09/huonot-tallitavat.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät bannerista. Blogger kyllä muutenkin välillä takkuilee ärsyttävästi, mutta en tajua miten se voi päättää olla näyttämättä julkista sivua.

   Ja kiitos tosiaan haasteellisesta haasteesta. :)

   Poista