tiistai 29. lokakuuta 2013

Tuloksia ja ratkaisuja

Juuri, kun olin näpyttelemässä tallinpitäjälle tekstiviestiä, jolla irtisanon Ruusan tallipaikan, soitti eläinlääkäri Viikistä. Suurin osa Ruusan testituloksista oli tullut.

Kaikki muu näytti normaalilta, mutta keuhkonäytteet näyttivät vahvaa allergista reaktiota. Tämä sopii erittäin hyvin yhteen Ruusan oireilun kanssa ja vahvisti käsitykseni siitä, että poni on saatava muualle niin pian kuin suinkin mahdollista.

Tässä kohtaa harmittaa eniten se, että en vienyt klinikalle aikaisemmin, kun jossain vaiheessa ponin oireilu tuntui vähentyneen. Samaan aikaan tilanne keuhkoissa ehti kehittyä niin pahaksi, että poni joutuu nyt massiiviselle allergialääkekuurille. Lääkekuuria on jatkettava useita viikkoja riippumatta siitä, millä aikataululla saan sille järjestettyä ilmavamman paikan.

Toiveena olisi muuttaa vielä tämän viikon aikana. Onneksi tuttavapiiristä on tullut tarjouksia, joihin tarttua, jos en saa mitään ihanteellista järjestettyä näin nopeasti. En millään tahtoisi toista väliaikaisratkaisua, mutta mitä pitempään Ruusa joutuu nykyisessä paikassa olemaan, sitä pahemmaksi tilanne menee.

Toivon vaan, että Ruusa ei ole allergisoitunut turpeelle, sillä melkein joka paikassa on turvekuivitus...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti