torstai 13. syyskuuta 2018

Menovinkki viikonlopulle: taas laatuponeillaan!

Kaipaatko jotain tekemistä viikonloppuusi, muttet ole varma, mitä? Älä mieti enää, vaan lähde Hämeenlinnan Aulangolle. Siellä nähdään taas tänä viikonloppuna laatuponeja tositoimissa! 

Viime vuoden Junior Champion, welsh B Vliedberg Farley.


Tiedostan toistavani itseäni, mutta Laatuponikilpailu vaan on ihan paras ponitapahtuma. Näkee hienoja nuoria poneja monipuolisissa hommissa ja voi samalla nauttia rennosta tunnelmasta. Ja Aulangon ratsastuskoululla homma toimii. 

Lauantaina geimit alkavat kello 10.30 ja jatkunevat jonnekin 18.30 saakka. Estradilla on ennakkotietojen mukaan 34 ponia. Lauantaina siis 2 - 3-vuotiaat esittelevät tuomaristolle hyppytaitojaan irtohypytyskujassa ja liikkeitään siinä ohessa.

Sunnuntaina ensimmäinen esteratsastuskoe starttaa jo kello 9 ja viimeinen askellajitesti päättynee vasta kymmenisen tuntia myöhemmin. Sunnuntainakin kisailee sellaiset 30 ponia. Nämä 4 - 5-vuotiaat esiintyvät siis kaikki ratsain ja ne voivat suorittaa joko koulu- tai estekokeen, tai sitten molemmat. Edit. Kuten Raipe asianmukaisesti kommenttikentässä huomauttaa, osa poneista esiintyy ajaen.

Näkemistä ja jännitettävää siis riittää. Ponilistat on jo julkaistu tapahtuman Facebook-sivuilla.

Viime vuoden este- ja kouluvoittaja, ratsuponi Melvin As.

Jos blogin aiemmat Laatuponikisaraportit kiinnostavat, niin tässä linkit:


6 kommenttia:

 1. 4-5 vuotiaat voivat myös esiintyä ajaen ;)
  T. Paniikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin aiheellinen huomautus! Pahoittelen ajatuskatkosta ja kiitän korjauksesta, nyt on blogitekstiinkin lisätty. Tsemppiä koitokseen, nähdään Hämeenlinnassa!

   Poista
  2. Haha, oli pakko huomauttaa ettei meidän hukkapaloja vallan unohdeta :D kiitos, nähdään!

   Poista
  3. Hyvä huomautus! Ei pidä missään tapauksessa unohtaa ajoponeja! En tiedä, miten nyt tuolla lailla unohdin, hävettää vieläkin.

   Poista
 2. Että mua harmittaa kun en TAASKAAN pääse! Olisin jopa ehkä tuonut oman 3-vuotiaani näytille mutta viikonloppu on jo buukattu muihin menoihin. "Meidän" tallilta on kyllä 2-vuotiaissa pari ponia edustamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan nenä! Minä kun juuri ajattelin, että tokihan te olette tulossa. Huomasin kyllä ponilistasta muita teidän tallilaisia. No, ensi vuonna sitten ratsain!

   Poista