torstai 6. elokuuta 2015

Väsynyt Fritz

Tänään oli toistaiseksi viimeinen vuokrauspäivä Fritzin kanssa. Sääksi sattui lämmin ja aurinkoinen, joten kaverin hommissa ollessa Fritz otti tarhassa rennosti.


Hepo ei näyttänyt minkäänlaista aikomusta nousta ylös ratsastajan saapuessa sitä hakemaan. Kohteliaasti tiedustelin uljaalta ratsulta, mahtaisiko se jaksaa lähteä hommiin. Vastaus oli jotain sellaista kuin "ööhhh":


Uljaan ratsun melko selkeä kannanotto hellepäivänä työskentelyä vastaan meni kuitenkin hukkaan, sillä ratsastaja kaipasi vastinetta rahalleen eikä Fritz välttynyt hiekkalaatikkojumpalta.

Ehkä olisi ollut parempi mennä vaan maastoon humputtelemaan. Ei tule taas mistään mitään. Katariinan kurssin jälkeen laukannostoista on tullut huimasti helpompia, mutta muuten on vaikeaa. En osaa pitää kottikärrykäsiä, vaan ohjastuntuma on vetävä. Puristan jalalla ja pompin harjoitusravissa.

Vasta loppukeventelyissä sain aikaan vähän sellaista, mitä kehtaisi ratsastukseksi kutsua.


2 kommenttia:

  1. No mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. ;-) Ihana Fritz <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä pitäisi juu iloita siitä, että edes pari kierrosta sai hevosen jotenkin toimimaan. Mutta Fritz on kyllä hauska persoona. Meni aika pitkään ennen kuin sain sen suostuteltua ylös. :D Olisi se varmaan piiskaamalla noussut nopeammin, mutta piiskata en halua.

      Poista