keskiviikko 19. elokuuta 2015

Kuvahaaste

Sain taannoin kuvahaasteen Borrowed Freedom -blogin Evalta. Ideana on siis valita kuvia, jotka kuvaavat haasteessa esitettyjä sanoja (ohjeet tämän postauksen lopussa).

Kinkkistä! Kaikki parhaat kuvat ovat melkeinpä olleet blogissa jo esillä. Jos alkaisin ottaa sopivia kuvia haastetta varten, kuuden kuvan kokoelman haalimiseen menisi varmastikin kuukausia! Mutta tässä nyt valikoima kuvia, joista osa ei ole ollut blogissa aikaisemmin ainakaan samana ruutuna (samasta tilanteesta on voinut olla toinen kuva).

ONNELLISUUS
Tämä kuva on tuttu kaikille, jotka ovat vierailleet kirjoittaja-välilehdessä. Mikä voisi olla suurempi onni elämässä kuin pikkuinen varsa, jonka luottamuksen on onnistunut saavuttamaan?
En muista enää, kuinka vanha Ruusa oli tässä kuvassa, mutta ei monta viikkoa.

RAUHALLISUUS
Ruusa ja kamut aamupäivänokosilla viime kesänä.


YSTÄVYYS


MUISTOT
Tätä ponia on monesti ikävä. Olisin halunnut sen Ruusan isäksi, mutta se kuoli vuotta ennen kuin Ruusa pantiin alulle. Kuva on vuodelta 2009. Ratsastaessani minulla ei ollut aavistustakaan siitä, että tämä olisi viimeinen kohtaamisemme. Pride oli minusta aika lailla täydellinen B-welsh, sukuaan ja jälkeläisiään myöten. 

YRITTELIÄISYYS
Ruusa tykkää irtohyppäämisestä kovasti. Harmi, ettei ole tule hypytettyä melkein vuoteen. Kuva on toukokuulta 2014.

RAKKAUS
"Oma sana" tuskin yllätti ketään. Kuvassa kahden vuoden takaista halailua parhaanponin kanssa.

MIKÄ HAASTE?
Haastan mukaan seuraavat blogit:

Vipsu - monitoimimamma
Luokki ja satula
Kultainen poni
Penaponi
Onnen rippeitä


2 kommenttia:

  1. Haastelistaa lyhentelin, seuraavana ois vuorossa tää kuvahaaste sitten, kiitos siitä! Vastalahjana lykkään Liebster awardin: http://luokki-ja-satula.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html ;)

    VastaaPoista