lauantai 18. heinäkuuta 2015

Kesäisempää lookia

Blogin keväinen ulkoasu alkoi tympiä. Nythän on kesä! Kalenterin mukaan ainakin. Niin että ei tässä auttanut muu kuin ruveta miettimään uutta banneria. Kovin kauas edellisistä ideoista ei bannerissa päästy, kuten kuvista näkyy.

Ulkoasusuunnittelu lähti ajatuksesta, että bannerissa pitää näkyä näyttelykauden alkaminen. Pääkuvaksi tuli Ruusan champion-tamma-kuva, jossa se taitaa ihmetellä kuvan ulkopuolella olevaa sateenvarjoa (koska sade).

Tällä kertaa banneri rupesi väkisin vääntämään itseään vihreäksi, joten uskaltauduin kokeilemaan vihreää taustakuvaakin. Vaikka kuinka yritin pakottaa taustaa suhteellisen vaaleaksi, siitä tuli ehkä vähän synkkä.

Tämä on ehkä blogin historian suurin ulkoasumuutos, sillä ensimmäinen tausta oli oranssi ja sen jälkeen olen pysynyt melko kellertävällä tai jopa vähän beigellä linjalla. Oudolta tuntuu tämä vihreä. Katsotaan, tottuuko siihen vai palataanko hillitympään, beigempään.

Uusi ulkoasu.

Vanha ulkoasu.

4 kommenttia:

 1. Mun näytöllä tämä tausta on lähinnä harmaa, eli jopa värittömämpi kuin nuo edelliset. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Minä olen katsonut nyt kolmelta näytöltä ja kaikilla näyttää vihreältä. Tällä työkoneella sävy on kieltämättä harmahtavampi kuin kotikoneella..

   Poista
 2. Minulla tausta on kyllä selkeästi vihreä, muttei mitenkään tumma. :) Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista ja kiva jos ei näytä liian tummalta. Minulla taitaa olla aika tumma näyttö kotona...

   Poista