sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Ensi viikonloppuna Aulangolle!

Jos mietit, mitä tehdä ensi viikonloppuna, älä mieti enää. Lähde Aulangolle! Siellä marssii areenalle laatuponien kavalkadi.

Lauantaina 9. syyskuuta Laatuponikisassa nähdään 2- ja 3-vuotiaita poneja catwalkilla ja estekujassa. Catwalkilla arvostellaan rakenne ja kujassa niin hyppytaidot kuin askellajitkin. 

Vuoden 2015 kuvassa kahden viime vuoden pienin esiintyjä, Milli's You Got It. Nähdäänköhän tämä söpistys tänä vuonna kärryjen edessä?
Kannattaa olla paikalla jo aamulla, jolloin esiintyvät pienimmät yksilöt. Shettikset ovat perinteisesti tarjonneet yleisölle koko rahan edestä viihdettä. Tai enemmänkin, koska sisäänpääsyhän maksaa nolla euroa. Mutta tietysti jos ei asu vieressä niin jotain kuluu matkoihin.

Viime vuoden Junior Champion Mistaka Infinity.
Sunnuntaina 10. syyskuuta esiintyvät 4- ja 5-vuotiaat askellaji-, este- ja ajoponit. Jotkut kisaavat molemmissa lajeissa, mutta pakollista se ei ole. Kisa on viime vuosina ollut nimensä veroinen, ponit ovat pääosin olleet todella laadukkaita ja hyvin valmisteltuja.

Viime vuoden estevoittaja Gottfrid.

Tänä kesänä en ole käynyt oikein missään, koska huono nukkuminen on vienyt aamuheräyshalut viikonlopuista, mutta Aulangolle lähden ilman muuta. Kyseessä ovat vallan hurmaavat ponitätien kokoontumisajot. Aina tapaa tuttuja ja tunnelma on katossa. Ja tietysti näkee niitä hienoja poneja. 

Viime vuoden paras ajoponi Not At All Lu Art.
Minulla ei ole osallistujalistaa käytössäni, joten en tiedä, miten monta viime vuodelta tuttua ponia mestaruuksista tällä kertaa kilpailee, mutta oletettavasti ainakin jokunen. 

Palkinnothan ovat tässä kilpailussa aivan käsittämättömän huikeat. Toivottavasti kaikki menee niin hyvin, että voimme Albertin kanssa olla kahden vuoden päästä kisaamassa vastaavista. 

Alla vielä blogikirjoitukseni aikaisemmista Laatuponikilpailuista:

Ja tämä ei ollut mikään maksettu mainos vaan vilpitön suositus.

Edit: Ohjelmakin on jo selvillä: Lauantaina päivä alkaa klo 11.30 ja päättyy n. klo 17.30 Junior Championin 2017 palkitsemiseen. Sunnuntaina päivä alkaa klo 9.00 estekokeella, puolen päivän nurkilla palkitaan Estechampion 2017, jonka jälkeen ajokoe ja Ajochampionin 2017 palkitseminen n. klo 13.20. Päivä päätetään askellajikokeella, Askellajichampion 2017 palkitaan n. klo 17.00.

9 kommenttia:

 1. Kiitos, että muistutit tästä tapahtumasta! Jos ensi viikonlopun aikataulut antaa myöten, niin pitänee ajella "järven toiselle puolelle" poneja katsomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa käydä pyörähtämässä, jos nuoret ponit yhtään kiinnostavat. :)

   Poista
 2. Uu jee, toivoinkin että oot tulossa! Tuletko kameran kanssa, saako sulta tilata etukäteen kuvia?
  Mä olen tulossa Minos 3v kanssa, ja se onkin ainut kolmivuotias shettis, nro 19 ja kovasti haluaisin kuvia muistoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kertaa täytyy ehdottomasti ottaa Minos tähtäimeen! En tosin lupaa mitään superhienoja kuvia, edelleen tuskailen rungon kalibrointiongelmien kanssa. Mutta enköhän jotain kuitenkin saa aikaan. :)

   Poista
  2. Jes, mahtavaa! Joo, kunhan selvää saa! :D

   Poista
 3. Aikataulut taisi olla nähtävillä facebookissa, samoin osallistujalista. Harmittava kato käynyt osallistujissa, n. 20ponia vähemmän kuin viime vuonna :O

  Omaltakin kohdalta tämä kisa jää tänä vuonna välistä, poni tarvitsee kaiken kisailun välissä vähän huilia ja leppoista jouten oloa. Ensi vuonna uuden tulokkaan kanssa sitten junioriluokissa, toivottavasti.

  Mahtava kilpailu kaikkinensa, varmasti myös tänä vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nyt on ohjelma selvillä, päivitinkin tuohon sen. Harmi, että ette tule paikalle! Olisi ollut hauska nähdä, uusiiko Kotti mestaruuden ja montako mestaruutta sille tulee.

   Poista
 4. Löytyisköhän sulta Sakariponista kuvia? 😅😇

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kuvia, kunhan ehtisin vaan koneelle niitä käsittelemään! Viikonlopunkin olen töissä! Yritän mahdollisimman pian.

   Poista