sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Talvisempaa lookia

Nyt, kun ulkona on alkanut näyttää siltä kuin talvella kuuluu näyttää, blogin syksyinen ulkoasu alkoi ärsyttää. Aikaa vaan ei ole oikein ollut, joten ulkoasun uudistus on antanut odottaa itseään. Ja oikeastaan banneri-ideakin alkoi kirkastua vasta tässä viikonloppuna.

Vähän tuli mokattua bannerin kanssa eli tallennettua vahingossa monitasoisen kuvan päälle yksitasoinen, jolloin muokkausmahdollisuudet hävisivät liian aikaisessa vaiheessa. Seuraavalla kerralla taas vähän fiksummin, ehkä.

Yleensä siis säilytän kuvan myös siinä muodossa, jossa on kaikki layerit mukana, mutta nyt kävi näin.

Ideaan olin kyllä ihan tyytyväinen, en ole samaa ideaa ainakaan vielä missään nähnyt.

Koska jääbanneriin ei sovi seepia tausta, tuli samalla muokattua myös taustakuva harmaammaksi.

Uusi ulkoasu:


Vanha:

Mokasin näköjään vanhan ulkoasun tallennuksenkin, joten tämä edellisen vaihdoksen aikaisilla teksteillä.

4 kommenttia:

 1. Kännykän ruudulta pitkään tuijotin, että miten päin hevosen pää on tuossa kuvassa. :D Sitten hokasin kun tajusin silmän. Hieno on kyllä! Itsellä sama prosessi työn alla ollut jo viikon. Jos sitä tänään jaksais. Tai huomenna. Ylihuomennakin on päivä uus. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XD Ei ehkä kaikkein toimivin siis mobiilina. Mutta totta puhuen en kyllä käsitä, miten jotkut jaksavat vähän väliä vaihtaa ulkoasua. Minulle pelkän bannerin vaihto muutaman kerran vuodessa on jo aikamoinen ponnistus. Mutta onhan se kiva, kun vähän välillä vaihtuu.

   Poista
 2. Hah oon kerran tehnyt itse saman että hävitin layerit vahingossa, ja voi sitä ketutuksen määrää siinä vaiheessa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella ärsyttävää tosiaan! Ja siinä vaiheessa, kun mokani tajusin, olin jo touhunnut niin paljon kaikkea, etten enää päässyt historiankaan kautta takaisin siihen, mihin halusin. Argh. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun näin kävi, ja toivottavasti viimeinen!

   Poista