keskiviikko 29. heinäkuuta 2020

Taas haussa Albertille kyyti karkeloihin!

Vieläkään en ole saanut aikaiseksi ajaa pikku-e:tä, ja taas se kostautuu. Eli jälleen on etsinnässä Albertille kyytiä näyttelyyn!

Tarkoitus oli mennä 15. elokuuta Sastamalaan kesän ainoaan welsh-näyttelyyn, mutta tänään selvisi, että kuski ei pääsekään. Samalla meni myös traileri, joka oli suunniteltu kulkupeliksi. Vetoautoa ei vielä ollutkaan tiedossa. 

Eli sattuisiko blogin lukijoissa tai tutuissa olemaan henkilöä, joka kykenisi kuljettamaan Albertin ja matkaseuralaisen Paimiosta Sastamalaan 15. elokuuta? Kalustokin siis tarvittaisiin, mutta ainakin trailerin löytänee jostain vuokralle. 

Maksan toki korvauksen kuskin vaivoista ja kaluston lainasta, mutta ammattilaisten taksoihin ei ole rahkeita.

Erityisesti kiinnostaa jos joku seudulla vuokraa B-kortilla ajettavaa hevosautoa!

Voi olla, että tämän metsäläisen näyttelykuntoon saaminen vaatii vähän työtä.


Näyttelyyn ilmoittautumisaikaa on jäljellä 3. elokuuta saakka eli suhteellisen hoppu olisi tietää, järjestyykö kesäretki Sastamalaan.

Ja samalla kyselen jo kyytiä Laatuponikilpailuun Hämeenlinnan Aulangolle 19. syyskuuta. Se on aivan must-reissu eli sinne meno ei oikeasti voi jäädä kyydistä kiinni. 

Myös Albertin viimeinen mahdollisuus Hippos-arvosteluun olisi kiva käyttää ja siihen sopiva näyttelyhän olisi esimerkiksi Lohjalla 9. syyskuuta tai Urjalassa 15. syyskuuta. Tämä ei ole niin pakollista kuin Laatuponikisaan pääsy.

Eiköhän tässä nyt pitäisi vähitellen se pikku-e käydä ajamassa niin ei tarvitsisi etsiä Albertin reissuille kuin kuljetuskalusto. Toki ensin pitäisi treenata sitä tarkkuusperuutusta.

Edit: Kyyti welsh-näyttelyyn järjestyi ja Albert on nyt peräti ilmoitettu sinne. Varsinais-Suomessa asuu avuliasta väkeä!

4 kommenttia:

 1. Mulla ei ole ideaa, mutta sympatiseeraan tätä - nimim. itsekin mietin, miten päästä laatuponikisaan. Vuokrakalusto on kokeiltu ja autoissa tuntuu olevan aina jotain vikaa, toimiva traikku helpompi vuokrata. Mitä ne ammattimaisten hevostaksien hinnat mahtaa olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullahan siis on oma kuljetuskalusto, mutta vain yhdelle hevoselle. Albertia en uskalla yksin kuskata, etenkin kun trailerissani ei ole etupuomin hätäpudotusta. Kun ei ole omaa vetoautoa isompaan eikä rahaa ostaakaan niin ei ole tullut kiirehdittyä sen pikku-e:n kanssa. Vuokra-autoissakaan on harvoin vetokoukkua.

   En tiedä, onko täälläpäin edes ammattikuskeja, mutta olen aiemmassa sijainnissa muutaman kerran sellaistakin käyttänyt. Taksa taisi olla jotain 50 e/tunti ja 50 snt/km. Pitemmät reissut ko. kuskilla olivat sopimushinnallisia, mutta tuollainen useiden tuntien ja useiden satojen kilometrien reissu olisi kyllä satoja euroja.

   Poista
 2. Tuosta ekasta jo viestiteltiinkin, mutta tuo Urjalan reissu vois onnistua multa kanssa, 19.9. ei sit valitettavasti natsaakaan, kun työvuoroja katselin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kiitos jo etukäteen tästä ja kiva jos Urjalakin onnistuu! Keskellä viikkoa varmasti on tallin traikkukin vapaa. Tosin pitää katsoa, saanko itse ko. päivän vapaaksi, kun en tajunnut katsella noita näyttelypäiviä syksyn lomautusajankohtia miettiessäni! :D

   Uskon, että saan järkättyä kyydin Laatuponikisaan jotenkin. :)

   Poista